Sült túrótorta "light"

2012-02-18

sponsored links


Hogy miért light?
A tésztájába a lisztmennyiség felét lecseréltem teljes kiõrlésû lisztre, a cukor nagyobb részét méz és édesítõszer váltotta fel. Így már nyugodtabb lelkiismerettel fogyaszthatják - akik szeretnének diétásabban, illetve egészségesebben táplálkozni, és nem utolsó sorban, finom, igazi, hideg hónapokra való tortát enni! :)

Az eredeti receptet a Sütni jó! gasztrooldalon találtam, ahol magam is "versenyzek" a muffinpontokért... Épp tegnap kaptam meg a nyereménykönyvemet, a Dr. Oetker - Tortasütés és díszítés-t! :) Még lehet regisztrálni bõven, két napja ért véget a 2. nyereményjátékuk, ami a Valentin-naphoz kapcsolódott, és mini, szív alakú muffinformát lehetett nyerni (remélem én is benne vagyok a nyertesek között :P )! Ígértek még több nyereményjátékot... :P

Lássuk hát a túrótorta átalakított, "lájtosított" változatát:
(Eredeti recept: itt)

Sült túrótorta "light" 

Tészta:
10 dkg teljes kiõrlésû liszt
10 dkg finomliszt
10 dkg teavaj
1 db tojás sárgája
2 ek. méz ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/UstE...

sponsored links

Keres?s